ЕТ “Боги” е създадена през 1991 година. От основаването на ЕТ “БОГИ“ преди повече от 20 години насам фирмата се радва на особено динамично развитие. Нашата цел и за в бъдеще ще продължи да бъде успешният ни растеж в цяла България. При това ще следваме ясната си визия да бъдем най-добрият доставчик на пълен асортимент от автомобилни и индустриални смазочни материали акумулатори и добавки, където и да се намираме. За нас това означава, че можем да предложим на всяка група от клиенти оптималните за нея услуги и продукти Затова новата концепция ще бъде водещ принцип при нашата всекидневна работа. С помощта на тази концепция желаем да изградим мост от миналото към бъдещето заедно с управлението и в частност с всички служители. За целта за пръв път обединяваме стойностите, от които се ръководим от дълго време, с фирмена концепция. Същевременно въвеждаме обща и обвързваща рамка, целяща динамичното и успешно развитие на ЕТ “БОГИ“ в правилната посока и за в бъдеще.
За нашите клиенти и бизнес партньори концепцията представлява категорично послание, че фирмата ни е ориентирана към бъдещето, има ясна визия и им предлага атрактивно портфолио от продукти .
Предмет на дейност на фирмата е дистрибуция и търговия на едро и дребно . Фирмата е основен дилър на масла с марка “Приста Ойл”АД , “TEXACO”,  “ADDINOL“ и “NISOTEC”, както и пълен асортимент от всички налични на пазара автомобилни и индустриални филтри,акумулатори. Успяхме да разработм пазара на масла в централна северна и най-вече в северозападна България. При ежегодните дистрибуторски класации на “Приста Ойл” АД сме заемали 2-ро и 3-то места за България.
ЕТ “БОГИ” разполага със собствени транспортни средства (товарни и леки автомобили), над 30 служители, централен склад в гр. Плевен и гр. София, четири магазина и сервиз в Плевен, магазин и сервиз в центъра на София, централен офис в Плевен ж.к. „Сторгозия“ Руски Технически Център.
Нашите щатни представители/мърчандайзери/ работят активно на територията на Централна северна, Северозападна България и гр. София.
Последните проучвания показват че фирмата ни държи около 45% от пазара в Ценр. Северна, около 70% в Северозападна България, и 50 % от пазара в гр. Плевен.
В концепцията за развитие на фирмата е заложено разширяване на регионите на присъствие, както и увеличаване на прякото зареждане на потребителите, директно от нас.
Като основание за сътрудничество можем да посочим следното:
• Голям опит в търговията със смазочни продукти.
• Отлична информираност на служителите ни за свойствата им, осигуряващо възможност за бърза реакция при възникнала необходимост от употреба на алтернативни продукти.
• Установени дълготрайни контакти с многобройни клиенти .
• Възможности за извършване на мониторинг на смазочни масла.
• Високо мобилни собствени търговски представители с богат опит.
• Атрактивни цени на всички видове смазочни продукти и опазване на околната среда.
Нашите действия се определят от потребностите на клиентите. Защото и ние печелим от успеха на нашите клиенти. Нашият фактор за успех е отличната работа. От една страна, това означава че се стремим към осигуряване на възможно най-добро качество в ежедневната ни работа, а от друга страна, се ръководим и от повишена съзнателност по отношение на разходите. В допълнение приемаме изключително сериозно нашата отговорност във връзка с екологията и обществото и освен продажбата на свежи масла ЕТ “БОГИ“ изкупува за оползотворяване отработени масла на база на разрешителни:
08-ДО-365-00/24.09.2015 и 08-РД-271-00/15.06.2015